Kerstdrink 2019

Onze sfeer- en succesvolle kerstdrink vorig jaar in de Pastorie smaakt naar meer. Daarom organiseert vzw Werkgroep De Lei op zondag 22 december 2019 vanaf 18.00 uur tot 22.00 uur opnieuw een feestelijke ontmoeting voor de buurt.

We zochten naar een grotere plek met karakter. Die vonden we achteraan in de Sint-Laurentiuskerk (toegankelijk via de zij-ingang Markgravelei). Dit jaar richten we onze uitnodiging tot de bewoners van volgende straten: Markgravelei, Van Schoonbekestraat, Lemméstraat, Robert Molsstraat, de jarige Van Trierstraat, Lokkaardstraat, Jan Van Rijswijcklaan binnen de Singel, Arthur Goemaerelei, Bosmanslei en Van Putlei. Uiteraard zijn ook de leden van de Facebookgroep 'De Lei - Antwerpen' welkom.

Dankzij de steun van het district en de hulp van een aantal sponsors kunnen we de financiële bijdrage beperken tot € 6,00 per persoon. Opdat we voldoende drank en hapjes zouden kunnen voorzien, is inschrijven voor dinsdag 17 december verplicht via onderstaand inschrijvingsformulier. Hou er rekening mee dat het aantal plaatsen beperkt is. Het kan dus zijn dat we vroeger de inschrijvingen moeten afsluiten (u leest dat hier).


We kijken er nu al naar uit om jullie te mogen begroeten!


De inschrijvingen zijn afgesloten. Hebt u toch nog een vraag, dan stuurt u ons een bericht via info@leikwartier.be.